ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210

 

ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

 

Ρολλά ασφαλείας για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους στις καλύτερες τιμές τησ αγοράς

 

Εάν διαθέτουμε κάποιον επαγγελματικό χώρο η επιλογή ενός ρολού έχει να κάνει με τις δικές σας απαιτήσεις παρά με οτιδήποτε άλλο.Δηλαδή εάν θέλουμε όταν είναι καταβασμένα τα ρολά να προβάλεται το εμπόρευμά μας τότε επιλέγουμε καποιο διχτυωτό ή διάτρητο ρολό,εάν αυτό δέν μας ενδιαφέρει τότε ένα τυφλό ρολό μας είναι αρκετό.

Διάτρητα ρολά για καταστήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Επίσης υπάρχουν μαγαζιά που είναι σε περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα τότε η επιλογή ενός ρολού είναι μονόδρομος .Δηλαδή εφόσων πλέων η ασφάλεια είναι το μοναδικό κριτήριο της επιλογής μας τότε η τοποθέτηση ενός τυφλού ρολού ασφαλείας με πάχος λαμαρίνας τουλάχιστον 1,00mm,οδηγούς τουλάχιστον 7 cm βάθος και ποδιά ρολού ενισχυμένη με κοιλοδοκό , η χρήση κλειδαριών αριστερά και δεξιά κρίνεται επιβεβλημένη.

 

ΡΟΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

 

ρολλά οικιακά διχτυωτά, διάτρητα ή κλειστού προφίλ για μπαλκονόπορτες παράθυρα και πόρτες

Πολλές φορές στα σπίτια μας ζητάμε μια επιπλέον ασφάλεια ,η τοποθέτηση ενός ρολού ασφαλείας είναι η ενδεδειγμένη. Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα ρολό έξω από μια μπαλκονόπορτα ,ένα παράθυρο ή ακόμα και μια πόρτα .Η επιλογή του ρολού που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ουσιαστικά θέμα αισθητικής δικής μας ,δηλαδή εάν θα είναι κάποιο ρολό διάτρητο ,διχτυωτό ή κλειστό τελείως.

 

 

 

 

 

 

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής γερμανικής προέλευσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εάν θέλουμε να επιλέξουμε μια γκαραζόπορτα ασφαλείας για το σπίτι μας αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι δυο πράγματα, το κόστος και  η αισθητική.Όσων αφορά τις γκαραζόπορτες ουσιαστικά υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες οι μονοκόμματες και οι σπαστές (πτυσσόμενες).

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι σημαντικά οικονομικότερες απο τις σπαστές ,αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι όταν ανοίγουν πρώτα βγαίνουν ένα μέτρο έξω και μετά πηγαίνουν στην οροφή.Αυτό έχει σαν συνέπεια να μήν μπορούμε να έχουμε ένα δεύτερο αυτοκίνητο έξω απο την γκαραζόπορτα,και επίσης δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε ράμπα με κλίση για ευνόητους λόγους.  

σπαστές η πτυσσόμενες γκαραζόπορτες οροφής γερμανικής προέλευσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Οι σπαστές (πτυσσόμενες) γκαραζόπορτες οροφής έχουν σαν μεγάλο τους πλεονέκτημα την άψογη αισθητική και τέλεια λειτουργία αλλά μειονέκτημα είναι το κόστος τους.Επίσης λόγο της κατακόρυφης ανύψωσης της μπορούμε να αξιοποιούμε τους χώρους και μέσα και έξω απο αυτή.Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες τις ραμποτέ και τις ταμπλαδωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 211.800.0210

                                         ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ