μοτέρ nice τιμές

Μηχανισμός οροφής  για μονοκόμματες η σπαστές γκαραζόπορτες  AVI0 600 NICE 

Μοτέρ οροφής για σπαστές η μονοκόμματες γκαραζόπορτες AVIO600 NICE Ο μηχανισμός AVIO 600 είναι κατάλληλος για γκαραζόπορτες οροφής  με μήκος φύλλου 4,4 m Χ 2,4m για τις μονοκόμματες και 4,2m X 2,8m για τις σπαστές . Τοποθετείται εύκολα χωρίς να έχετε τεχνικές γνώσεις καθώς είναι από τα προίόντα φτιάχτο μόνο σου (DIY).To kit περιλαμβάνει: 1 ηλεκτρομηχανικό κινητήρα -1 πίνακα ελέγχου -2 τηλεχειριστήρια .

Τιμή με ΦΠΑ:  €345

NICE:ECC05BO,WO,BW,WP

     

 

                                                        

Τιμή €24

NICE ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ:PH200

ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NICE

 

 

                                                        

Τιμή €62

Μηχανισμός οροφής  για μονοκόμματες η σπαστές γκαραζόπορτες  AVI0 1000 NICE 

 Ο μηχανισμός AVIO 1000 είναι κατάλληλος για γκαραζόπορτες οροφής  με μήκος φύλλου 5,2 m Χ 3,4m για τις μονοκόμματες και 5,0m X 3,5 m για τις σπαστές . Τοποθετείται εύκολα χωρίς να έχετε τεχνικές γνώσεις καθώς είναι από τα προίόντα φτιάχτο μόνο σου (DIY).To kit περιλαμβάνει: 1 ηλεκτρομηχανικό κινητήρα -1 πίνακα ελέγχου -2 τηλεχειριστήρια .

Τιμή με ΦΠΑ:  €469

μοτέρ nice τιμές

 

ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

 

Όταν η ποιότητα συναντά την αισθητική

 

Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε  γκαραζόπορτα οροφής  της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών.Το ίδιο ισχύει και για τα μοτέρ που τις συνοδεύουν . Ανάλογα με το μέγεθος το βάρος και την χρήση της γκαραζόπορτας επιλέγουμε και το αντίστοιχο μοτέρ.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά για μοτέρ Hormann SupraMatic H

 

         - Κατάλληλο για μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής με μέγιστο ύψος 2750 mm.

         -  Σπαστές γκαραζόπορτες οροφής  με μέγιστο ύψος 3000 mm.

         - Το μοτέρ είναι εγκατεστημένο σε κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέροντας ιδανική προστασία από την διάβρωση και τις φθορές.

         - Ο πατενταρισμένος οδοντωτός ιμάντας μετάδοσης κίνησης είναι σχεδιασμένος ώστε να μην απαιτεί λάδωμα ή άλλη συντήρηση.

         - Ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας.

         - Η λειτουργία του μηχανισμού είναι γρήγορη, αθόρυβη και πολύ ομαλή.

        - Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ.

 

Μοτέρ για γκαραζόπορτα οροφής σε χώρους όπου απαιτείται εντατική χρήση της πόρτας οροφής

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά για μοτέρ Hormann SupraMatic

 

-     Ιδιαίτερα γρήγορη λειτουργία - έως και 50% ταχύτερο άνοιγμα (22 cm/sec) από τους κοινούς ανταγωνιστικούς μηχανισμούς.

-     Ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας, ακόμη και με λοστό. Το κλείδωμα της πόρτας στην κλειστή θέση γίνεται μηχανικά και αυτόματα, ενώ δεν εξαρτάται από την παροχή ρεύματος (εάν κοπεί το ρεύμα δεν ξεκλειδώνει αυτόματα και η πόρτα).

-     Η λειτουργία του μηχανισμού είναι γρήγορη, αθόρυβη και πολύ ομαλή. Το σύστημα ομαλής εκκίνησης και σταματήματος (soft start/stop) προστατεύει τόσο την πόρτα όσο και τον μηχανισμό ενώ ταυτόχρονα κάνει την κίνηση της πόρτας εντελώς αθόρυβη, σε κάθε φάση της.

-     Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης αντίστασης κατά την κίνηση της πόρτας για αποφυγή παγίδευσης ατόμων και αντικειμένων.

-     Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ.

-     Το μοτέρ είναι εγκατεστημένο σε κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέροντας ιδανική προστασία από την διάβρωση και τις φθορές.

-     Ο πατενταρισμένος οδοντωτός ιμάντας μετάδοσης κίνησης είναι σχεδιασμένος ώστε να τεντώνεται αυτόματα και να μην απαιτεί λάδωμα ή άλλη συντήρηση.

-     Διαθέτει εσωτερική απασφάλιση για χειροκίνηση έκτακτης ανάγκης (σε περίπτωση διακοπής ρεύματος).

-     Έχει μελετηθεί για να εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα.

-     Ενσωματώνει ρυθμιζόμενο φωτισμό γκαράζ (από 1 έως 5 λεπτά).

-     Έχει δυνατότητα για μερικό άνοιγμα (άνοιγμα μέχρι ένα μικρότερο ύψος ανοίγματος, ώστε να αερίζεται το γκαράζ σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει πλήρως η πόρτα).

-     Διαθέτει ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση.

 

Μοτέρ για μεγάλες γκαραζόπορτες που απαιτείται ταχύτητα και εντατική χρήση

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά για μοτέρ Hormann ProMatic

 

-         Οικονομικό προϊόν για τυπικές γκαραζόπορτες και συνήθη χρήση.

-         Ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας, ακόμη και με λοστό. Το κλείδωμα της πόρτας στην κλειστή θέση γίνεται μηχανικά και αυτόματα, ενώ δεν εξαρτάται από την παροχή ρεύματος (εάν κοπεί το ρεύμα δεν ξεκλειδώνει αυτόματα και η πόρτα).

-         Η λειτουργία του μηχανισμού είναι γρήγορη, αθόρυβη και πολύ ομαλή. Το σύστημα ομαλής εκκίνησης και σταματήματος (soft start/stop) προστατεύει τόσο την πόρτα όσο και τον μηχανισμό ενώ ταυτόχρονα κάνει την κίνηση της πόρτας εντελώς αθόρυβη, σε κάθε φάση της.

-         Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης αντίστασης κατά την κίνηση της πόρτας για αποφυγή παγίδευσης ατόμων και αντικειμένων.

-         Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ.

-         Το μοτέρ είναι εγκατεστημένο σε κουτί από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέροντας ιδανική προστασία από την διάβρωση και τις φθορές.

-         Ο πατενταρισμένος οδοντωτός ιμάντας μετάδοσης κίνησης είναι σχεδιασμένος ώστε να τεντώνεται αυτόματα και να μην απαιτεί λάδωμα ή άλλη συντήρηση.

-         Διαθέτει εσωτερική απασφάλιση για χειροκίνηση έκτακτης ανάγκης (σε περίπτωση διακοπής ρεύματος).

-         Έχει μελετηθεί για να εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα.

-         Ενσωματώνει φωτισμό γκαράζ (2 λεπτά).

 

Μοτέρ για οικιακή γκαραζόπορτα οροφής με ενσωματωμένο φώς στο κουτί του μοτέρ,τιμές

 

 

Οδοντωτός ιμάντας με σύστημα προέντασης

 

 

Οδοντωτός ιμάντας με σύστημα προέντασης για μεγαλήτερη ασφάλεια στα μοτέρ,τιμές

Ο πατενταρισμένος οδοντωτός ιμάντας σε συνδυασμό με το σύστημα αυτόματης προέντασης προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία χωρίς καμία απαίτηση συντήρησης.

 

Οδοντωτός ιμάντας με πατέντα ώστε να μην απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση στο μοτέρ,τιμές

Αξιόπιστη λειτουργία με το σύστημα προέντασης ,τιμές

 

Ευέλικτο σύστημα εγκατάστασης

 

Προφανώς οι μηχανισμοί για αυτόματες γκαραζόπορτες της Hörmann συνεργάζονται τέλεια με τις γκαραζόπορτες οροφής της εταιρείας. Επιπλέον όμως, οι μηχανισμοί της Hörmann διαθέτουν ένα ευέλικτο σύστημα εγκατάστασης ώστε να μπορούν να κινήσουν και πόρτες οροφής άλλων κατασκευαστών.

 

Σύστημα χειροκίνητης λειτουργίας της γκαραζόπορτας ώστε να λειτουργήσει χειροκίνητα,τιμές

 

 

Αντισυνθλιπτική ασφάλεια

 

Πέρα από την συνεργασία με αισθητήρες ασφαλείας, όπως φωτοκύτταρα ή πρεσσοστάτες, οι μηχανισμοί της Hörmann διαθέτουν και οι ίδιοι μία διάταξη αντισύνθλιψης η οποία καταλαβαίνει την ύπαρξη εμποδίου κατά το κλείσιμο της πόρτας, οπότε και σταματά άμεσα το κλείσιμο και έπειτα ανοίγει την πόρτα κατά 30 cm. Το σύστημα αυτό είναι αυτοελεγχόμενο.

 

Σύστημα αντισυνθλιπτικής ικανότητας ώστε και σε περίπτωση που η πόρτα βρεί εμπόδιο να σταματήσει και να γυρίσει πίσω,τιμές

 

 

Αντιδιαρρηκτική προστασία

 

 

Μοναδική πατέντα της HORMANN που ασφαλίζει το μοτέρ ώστε σε περίπτωση βίαιης χρήσης να μήν επιτρέψει στην πόρτα να ανέβει

 

Ο ειδικός σχεδιασμός του μηχανισμού μετάδοση κίνησης κλειδώνει με ασφάλεια την πόρτα και προσφέρει προστασία σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.

 

Διπλή ασφάλεια κατά των διαρρήξεων απο τα νέα συστήματα της hormann,τιμές

 

Αθόρυβη λειτουργία

 

Ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία χάρη στον σχεδιασμό για ομαλή έναρξη του ανοίγματος και ομαλή λήξη του κλεισίματος.

 

Συμβουλες για επιλογη γκαραζοπορτας

Η γκαραζοπορτα προσφερει ασφαλεια και ομορφια στο σπιτι σας

15/09/2011 13:07
Με το πέρασμα των δεκαετιών, το ύφος των σπιτιών έχει αλλάξει και η μοντέρνα τεχνολογία έχει κάνει επίσης μακρύ δρόμο για να βελτιώσει και να αναπτύξει το ύφος και την ποιότητα των πορτών για γκαράζ. Οι κατασκευαστές των πορτών για γκαράζ εργάζονται σκληρά και εντατικά ώστε οι πόρτες να γίνουν...

ΡΟΛΑ ΔΙΠΛΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ

ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

14/12/2012 10:40
Εάν διαθέτουμε κλειστό γκαράζ για να παρκάρουμε το αυτοκίνητο μας όπου το πλάτος και το ύψος του ανοίγματος είναι μικρό ,τότε η τοποθέτηση ενός ρολού ασφαλείας για γκαραζόπορτα είναι η λύση.Οι κλασικές γκαραζόπορτες που πηγαίνουν παράλληλα προς την οροφή θέλουν τουλάχιστον 10cm απο την κάθε...

News

ΡΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

17/11/2021 15:24
Αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν νοείται πλέον κατάστημα χωρίς ρολό ασφαλείας και συναγερμό.Ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες για να ασφαλίσουν επαγγελματικό χώρο θέτουν ως προυπόθεση την ύπαρξη ρολού ασφαλείας και συναγερμού.Το είδος του ρολού που θα τοποθετήσουμε εξαρτάται αποκλειστικά...

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΕΣ Η ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

01/09/2021 14:30
Το θετικό με τις γκαραζόπορτες οροφής σπαστές η μονοκόμματες είναι ότι δεν απαιτούν συχνή συντήρηση διότι είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να αντέχουν στον χρόνο κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες.Αυτά που θα χρειαστούν αντικατάσταση με την πάροδο του χρόνου είναι τα ελατήρια και ίσως κάποια...

Αυτοματοποιήστε την γκαραζόπορτά σας.

02/06/2020 14:19
Είτε πρόκειται για γκαραζόπορτα οροφής σπαστή, μονοκόμματη ή γκαραζόπορτα ρολό καθώς και τις αυλόπορτες συρόμενες ή ανοιγόμενες ,η ΜΑΤ σας παρέχει ηλεκτροκίνητα συστήματα τα οποία είναι εύκολο να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες γκαραζόπορτες. Χάρη στο μοτέρ, δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνετε και να...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΜΟΤΕΡ

22/05/2020 11:09
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα ρολά είναι να βρουν εμπόδιο όταν κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν αυτό έχει σαν συνέπεια να μπλοκάρει και πολλές φορές να χαλάσει το μοτέρ.Τα καινούρια μοτέρ πλέον έχουν την δυνατότητα να σταματάνε όταν βρουν εμπόδιο ώστε να μην καίγονται. Καλό θα ήταν επίσης να τοποθετηθούν...

ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

22/05/2020 10:18
                      ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για να θωρακίσετε των χώρο σας ,επαγγελματική στέγη ή σπίτι. Όλοι αναρωτιούνται αν τα ρολά χαλάνε .Εμείς αυτό που λέμε στους πελάτες  μας είναι να τα...