ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5543227

Διάτρητα ρολλά ασφαλείας για καταστήματα

  -Ρολά διάτρητα    από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμό λαμαρίνας για την μέγιστη ασφάλεια αλλά και προβολή της βιτρίνας. Είναι ιδανικό για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους όπου η προστασία τους συνδυάζεται με την προβολή των εμπορευμάτων τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά διάτρητων ρολλών

 

Διχτυωτά ή δικτυωτά ρολλα καταστημάτων και ρολά για επαγγελματικούς χώρους.

-Ρολά δικτυωτά από γαλβανισμένο σίδηρο Φ 8 mm κυκλικής διατομής ,το οποίο διαμορφώνεται σε πρέσα δημιουργώντας ανοίγματα σε διαφορετικό μέγεθος, ανάλογα με τις απαιτήσεις προστασίας που απαιτεί  η εφαρμογή .Τα μεγέθη που δημιουργούνται είναι 3 : μικρό, μεσαίο ,και μεγάλο μάτι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά για ρολλά διχτυωτά

 

 

                       ΔΙΑΦΑΝΟ ΡΟΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΔΙΑΦΑΝΟ ΡΟΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ

This section is empty.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΡΟΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. 

210.5710074

                      ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για να θωρακίσετε των χώρο σας ,επαγγελματική στέγη ή σπίτι. Όλοι αναρωτιούνται αν τα ρολά χαλάνε .Εμείς αυτό που λέμε στους πελάτες  μας είναι να τα συντηρήσει σωστά και θα τα έχει για πάρα πολλά χρόνια.

Οι βασικοί κανόνες συντήρησης των ρολών είναι:

-Καθαριότητα και λίπανση των οδηγών ώστε να απομακρύνονται τυχόν σκουπίδια και πλαστικά από αυτούς που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην σωστή λειτουργία του ρολού.

-Συντήρηση και λίπανση του μοτέρ ώστε να αποφεύγονται προβλήματα που προκύπτουν .

-Σωστή λειτουργία των ρολών από εμάς τους ίδιους ,να τους φερόμαστε με ευγένεια και να αποφεύγονται οι απότομες και άγαρμπες κινήσεις που θα τους δημιουργούσε πρόβλημα.

Εάν παρόλα αυτά  παρατηρήσετε κάτι διαφορετικό στον ήχο του ρολού ή στην κίνηση αυτού κατά το ανεβοκατέβασμα του πρέπει να μας καλέσετε άμεσα ώστε να έρθει εξειδικευμένο συνεργείο .