Η πολύχρονη εμπειρία μας στα ρολά και τις γκαραζόπορτες σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσατε να έχετε.

Όλα τα προφίλ ρολών ασφαλείας για καταστημάτα μονού ή διπλού τοιχώματος τιμές

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210


Ποδιά για ρολά ,οδηγοί ρολών ,πολυαμίδια στα τελειώματα του κάθε προφίλ,κεντρικά και βιομηχανικά μοτέρ,τιμές

ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Ρολά κλειστού τύπου

Κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά ρολλών κλειστού τύπου

ρολο ασφαλειας για γκαράζ

Ρολά διχτυωτά  

Κατάλληλα για την προστασία καταστημάτων που απαιτούν εύκολη προβολή των προϊόντων τους. Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά διχτυωτών ρολών

 

 ρολα καταστηματων διχτυωτα

 

Ρολά διάτρητα

Προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για προβολή των εμπορευμάτων. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.

 

ρολλά καταστημάτων

Τεχνικά χαρακτηριστικά για διάτρητα ρολλά ασφαλείας

Ρολά βιομηχανικά

Κατάλληλα για επαγγελματικά γκαράζ ,βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα. Για την εντατική τους χρήση τοποθετούνται πλαινά (βιομηχανικά )μοτέρ,γερμανικής προέλευσης με δυνατότητα χειροκίνησης αλυσίδας ή μανιβέλας.

Βιομηχανικά ρολά για αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους όπου η χρήση των ρολών είναι μεγάλη  τιμές

 

Ρολά αλουμινίου διπλού τοιχώματος

Κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους όπου τα ανοίγματα είναι πολύ μεγάλα. Κατασκευάζεται από διελασμένο προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος που αρθρώνονται μεταξύ τους.Η διέλαση αλουμινίου επιτρέπει τη δημιουργία άριστων  αθρώσεων που βοηθούν στην ομαλότερη και πιο αθόρυβη λειτουργία. Το πάχος κάθε τοιχώματος αλουμινίου είναι 1,5mm, ενώ το συνολικό πάχος του διπλού τοιχώματος είναι 20mm.Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα. 


 

Ρολό απο αλουμίνιο διπλού τοιχώματος για χώρους όπου οι απαιτείσεις για ασφάλεια και αισθητική είναι μεγάλες τιμές

 

Ρολά λαμαρίνας διπλού τοιχώματος

Τα ρολά απο λαμαρίνα διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους όπως βιομηχανίες, αποθήκες,καταστήματα με πολύ μεγάλες βιτρίνες και γενικά όπου η ασφάλεια είναι ο σημαντικότερος λόγος επιλογής ενός ρολού.Κατασκευάζονται απο γαλβανισμένη λαμαρίνα διπλού τοιχώματος όπου το πάχος του κάθε τοιχώματος μπορεί να είναι απο απο 0,6 έως 1,5 mm,ενώ το συνολικό πάχος του ρολού είναι 20 mm.Έχουν την δυνατότητα μόνωσης πολυουρεθάνης ή πολυεστερίνης.Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής.Οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται στα συγκεκριμένα ρολά έχουν διάσταση 13cm βάθος και 8 cm πλάτος και έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να έχουν πολύ μεγάλη αντοχή σε αντίξοες συνθήκες (βανδαλισμούς).Επίσης διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια,που μειώνουν τον θόρυβο κατα την λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

 

ρολά απο λαμαρίνα διπλού τοιχώματος με μόνωση ή όχι για μεγάλα και πολύ μεγάλα ανοίγματα

 

ΤΑΧΥΡΟΛΑ

Τα ταχυρολά χρησημοποιούνται σε βιομηχανίες και χώρους όπου απαιτείται γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο ώστε να μήν έχουμε απώλειες θερμότητας.Το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του ταχυρολού επιτυγχάνεται με την χρήση radar.

Ταχυρολό για βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους, στις καλύτερες τιμές

ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ

This section is empty.

News

ΜΟΤΕΡ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ... ΓΙΑΤΙ ?

14/12/2012 11:19
Μέχρι πρίν λίγα χρόνια η τοποθέτηση μοτέρ για την γκαραζόπορτά ή το ρολλό μας ήταν πολυτέλεια ,με την πάροδο των χρόνων όμως έπαψε να ισχύει αυτή η άποψη για πολλούς και διαφόρους λόγους.Πρώτα απο όλλα εάν η γκαραζόπορτα ή το ρολλό που διαθέτουμε είναι ηλεκτρικό δεν υπάρχει περίπτωση να το...