ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210

Τεχνικές προδιαγραφές και σχέδια για μονοκόμματες γκαραζόπορτες 

 

 Γκαραζόπορτες μονοκόμματες του οίκου hormann με μηχανισμό μοτέρ ή χειροκίνητες

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής ,τύπου Ν80.

Η N80 είναι η κλασσική μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής της Hormann για μονά γκαράζ.Δεν είναι τυχαίο ότι η Hormann έχει ήδη πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής παγκοσμίως. Ο σχεδιασμός, η ασφάλεια, η ποιότητα κατασκευής, η μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα και η μηχανική τελειότητα της N80 δικαιώνουν απόλυτα τη θέση της Hormann ως νούμερο 1 κατασκευαστή μονοκόμματων γκαραζοπορτών οροφής της Ευρώπης, αποτελώντας το αποτέλεσμα 50 ετών εμπειρίας στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή τους.

 

Μονοκόμματες γκαραζόπορετεσ οροφής με τέλεια αισθητική και λειτουργία,τιμέσ

Ένα πλήρες σύστημα

Δεν αγοράζετε απλά μία Hormann N80 αλλά ένα πλήρες σύστημα γκαραζόπορτας προσαρμοσμένο στις ανάγκες και επιθυμίες σας. Επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως μοτέρ, ενσωματωμένες ανθρωποθυρίδες, κλειδαριές, χερούλια, παράθυρα, πάνελ ηχομόνωσης/θερμομόνωσης, αυτοματισμούς, συστήματα εξωτερικής αποσύμπλεξης κλπ, μπορείτε να έχετε την πόρτα που εσείς θέλετε. Η σειρά N80 είναι τόσο πλήρης, που περιλαμβάνει ακόμη και πλαϊνές πόρτες γκαράζ με την ίδια ακριβώς εμφάνιση, για την περίπτωση που χρειάζεστε κάτι τέτοιο.Φυσικά, όλα τα παραπάνω εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των μοτέρ και των αυτοματισμών, είναι επίσης κατασκευής Hormann , συμμορφώνονται με τα ίδια υψηλά πρότυπα και συνεργάζονται απόλυτα με την καθεαυτό πόρτα. Δεν έχει σημασία εάν μιλάμε για μία μικρή χειροκίνητη ή μία ηλεκτροκίνητη πόρτα με πλήρεις αυτοματισμούς - η σειρά N80 σχεδιάστηκε για να μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες.

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής της hormann σε πολά σχέδια και χρώματα,τιμέσ

Απεριόριστες επιλογές σχεδίων

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια επένδυσης, από τα κλασσικά χαλύβδινα ραμποτέ (κατακόρυφο, οριζόντιο κλπ) ή ταμπλαδωτά πάνελ, βαμμένα σε ένα από 200 και πλέον διαθέσιμα χρώματα, μέχρι επένδυση από γνήσιο ξύλο ή επένδυση design από λακαρισμένο ξύλο με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία από γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 30 σχέδια για το φύλλο της N80, και, εάν αυτά δεν σας καλύπτουν, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε τον σκελετό (σχέδιο 905) και να προσαρμόσετε την ξύλινη επένδυση που θα σας φτιάξει ο ξυλουργός σας.Είναι απίθανο ότι θα βρείτε στην αγορά άλλο αντίστοιχο προϊόν με τέτοια αισθητική και τέτοιες δυνατότητες να ταιριάξει στο δικό σας χώρο.

Παρακάτω βλέπουμε μερικά απο τα σχέδια της σειράς Ν 80.

                                                   Ν80.902                                                               

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής σε σχέδιο Ν80 902 για οικιακά γκαράζ και αποθήκες στισ καλύτερες τιμέσ της αγοράς

 

Ν80.905

         Μονοκόμματο πλαίσιο απο γκαραζόπορτα Ν 80 905 γτια να προσθέσετε το ξύλο της αρεσκείας σας,τιμές

Ν80.941

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής σε σχέδιο Ν80.941 στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ν80.957

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής τύπου Ν80.957 με άψογη αισθητική και λειτουργία ,τιμέσ

Ν80.970

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής Ν80.970 με μοτέρ ηλεκτροκίνητη ή χειροκίνητη,τιμές

Ν80.974

Μονοκόμματεη γκαραζόπορτα Ν80.974 για γκαράζ αποθήκες και εξοχικές κατοικίες ,τιμές

Ν80.984

Μονοκόμματη πόρτα οροφής με φαρδύ κάθετο ραμποτέ για άψογη αισθητική και τέλεια λειτουργία,τιμές

Ν80.985

Μονοκόμματη πόρτα οροφής από οριζόντιο φαρδύ ραμποτέ με άψογη αισθητική ,στι καλύτερες τιμές τις αγοράς

 

Επίσης υπάρχουν και μερικά σχέδια απο γνήσιο ξύλο.

 

Ν80.922
Ξύλινη γκαραζόπορτα Ν 80.922, στισ καλήτερες τιμές της αγοράσ

N80.923

Μονοκόματη πόρτα για γκαράζ τύπου Ν80.923,στι καλύτερες τιμές

Ν80.924

Ξύλινη πόρτα οροφής οριζόντιο ραμποτέ ,τύπου Ν80.924

 

Και τέλος υπάρχουν και σχέδια design.

 

Ν80.62

Πόρτα γκαράζοπορτα οροφής σε design 62,στισ καλύτερεσ τιμές της αγοράς

Ν80.628

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα design 628,τιμές

Ν80.41

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα design 41,στις καλήτερες τιμές της αγοράς

Εάν ακόμα αναρωτιέσται γιατί να αγοράσετε μια μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής απο εμάς ,δεν έχετε παρα να διαβάσετε τα παρακάτω :

 

Ασφάλεια

Ένα μέρος από την ανώτερη ασφάλεια που προσφέρουν οι γκαραζόπορτες N80 πηγάζει ακριβώς από την αξιοπιστία τους που εγγυάται ότι, με σωστή χρήση, δεν θα αντιμετωπίσετε αστοχίες υλικού.

Μόνο η υψηλή αξιοπιστία όμως δεν αρκεί.

Για το λόγο αυτό, η γκαραζόπορτα N80 διαθέτει:

  • εύκαμπτα πλαστικά καλύμματα των βραχιόνων ανύψωσης,
  • πολλαπλά ελατήρια (ρυθμιζόμενα στη σωστή τάση) υψηλής αντοχής και ειδικού σχεδιασμού/κατασκευής ώστε ακόμη και εάν κάποιο σπάσει, από την μία να μην εκτιναχθεί και από την άλλη, τα υπόλοιπα να προσφέρουν επαρκή αντιστάθμιση του βάρους της πόρτας,
  • οδηγό ακριβείας που δεν επιτρέπει τον εκτροχιασμό του φύλλου,
  • ειδική διαμόρφωση της τερματικής διαδρομής του σιδηροδρόμου ώστε να το φύλλο να “παρκάρει” με ασφάλεια στους οδηγούς οροφής αλλά και να απαιτείται πρόσθετη δύναμη για να ξεκινήσει το κατέβασμά του,
  • λάστιχα σε επιλεγμένα τμήματα της περιμέτρου της κάσας και του φύλλου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί πιθανός τραυματισμός από κακή χρήση του προϊόντος
  • ελάχιστες αποστάσεις μεταξύ των ελατηρίων κάθε δέσμης, ώστε να μην μπορεί να χωρέσει ούτε το δάχτυλο ενός παιδιού.

 

Αξιοπιστία

Δύο βασικά στοιχεία της κατασκευής οποιουδήποτε μηχανήματος καθορίζουν την αξιοπιστία του. Το πρώτο είναι ο καλός σχεδιασμός και το δεύτερο είναι η ποιότητα κατασκευής και υλικών. Είναι κοινό μυστικό στην αγορά ότι η αξιοπιστία μίας καλής μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής είναι, από αυτή την άποψη, ανώτερη από κάθε άλλη επιλογή - κάτι που επιβεβαιώνει και η δική μας εμπειρία. Ειδικά μάλιστα σε τοποθεσίες με σοβαρά προβλήματα διάβρωσης (όπως νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές) είναι διαπιστωμένο ότι είναι η καλύτερη, και μερικές φορές η μόνη, λύση.

 

Σχεδίαση

Μία μονοκόμματη πόρτα οροφής έχει απλή αρχή λειτουργίας (μία ανάρτηση 4 σημείων ουσιαστικά) και μικρό αριθμό αρθρώσεων και συνδέσμων που κάνουν το φύλλο να ακολουθεί μία ομαλή τροχιά στο ανέβασμα και κατέβασμά του. Ο ελάχιστος αριθμός κινητών μερών σημαίνει ότι μία σωστά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη πόρτα, εγγενώς, πολύ δύσκολα θα παρουσιάσει πρόβλημα ή θα αστοχήσει. Η Hörmann , έχει σχεδιάσει έτσι την πόρτα N80 που η διαδρομή ανοίγματος-κλεισίματος να έχει τέλεια γεωμετρία αλλά και άψογο, σχεδόν ουδέτερο, ζύγισμα. Αυτά εγγυώνται την ομαλότερη δυνατή τροχιά του φύλλου, χωρίς κραδασμούς και απότομες επιταχύνσεις ή επιβραδύνσεις. Βέβαια, το υψηλό επίπεδο σχεδίασης φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Για παράδειγμα το άνω μέρος του φύλλου, κινείται στους οριζόντιους σιδηροδρόμους με ειδικά πλαστικά ροδάκια μεγάλης αντοχής ώστε να μην παράγεται θόρυβος, να μην έχουμε τριβές αλλά και να αποφεύγεται η διάβρωση από την επαφή μετάλλου με μέταλλο. Πρόκειται για μία πόρτα που, ακόμη και στη χειροκίνητη έκδοσή της, μπορεί εύκολα να την ανοίξει ή να την κλείσει οποιοσδήποτε (ακόμη και άτομα που έχουν πολύ μικρή μυϊκή δύναμη), ενώ δεν κατεβαίνει απότομα εάν αφεθεί ελεύθερη κατά το κλείσιμο.

 

Σύστημα πολλαπλών ελατηρίων με προστασία δακτύλων

Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων αντιστάθμισης εγγυάται την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία της πόρτας. Επιπλέον, ο ειδικός σχεδιασμός του με πολύ μικρά κενά μεταξύ των σπειρών του ελατηρίου εγγυάται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παγιδευτεί κάποιο δάκτυλο ανάμεσά τους. Επίσης, στην απίθανη περίπτωση της θραύσης ενός ελατηρίου, αυτό δεν πρόκειται να εκτιναχθεί ενώ και η πόρτα δεν θα “πέσει” απότομα αφού τα υπόλοιπα ελατήρια θα συνεχίσουν την λειτουργία τους.Τα ελατήρια αυτά ρυθμίζονται με ακρίβεια, ώστε να προσφέρουν σωστή αντιστάθμιση σε κάθε φάση της τροχιάς της πόρτας.

Σύστημα πολλαπλών ελατηρίων με προστασία δακτύλων,τιμές

Στάνταρ κλείδωμα δύο σημείων

Η πόρτα, στην χειροκίνητη εκδοσή της, έρχεται με κλείδωμα δύο σημείων (στις δύο κάτω γωνίες της) που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια είναι δυνατή η αναβάθμισή του σε σύστημα τριών σημείων. Το τρίτο σημείο είναι το μέσο του πάνω τμήματος της πόρτας.Σημειώστε ότι οι μηχανισμοί χειροκίνητου κλειδώματος δεν τοποθετείται σε αυτόματες γκαραζόπορτες διότι αφενός αυτές “κλειδώνουν” μέσω ειδικού μηχανισμού στο σύστημα κίνησης, αφετέρου, εάν υπάρχει συμβατική κλειδαριά και έχει ξεχαστεί κλειδωμένη, κατά την λειτουργία του

Κλείδωμα δύο σημείων μονο απο την hormann για μέγιστη ασφάλεια,τιμές

 

Ανθεκτική κατασκευή

Η Ν80 είναι φτιαγμένη για να αντέχει. Το πλαίσιο του φύλλου, για παράδειγμα, πέρα από το ότι αποτελείται από ισχυρά τμήματα ορθογωνικής διατομής διαθέτει και δύο οριζόντια ενισχυτικά στοιχεία.

 

Κατασκευή και υλικά

Η Hörmann , με εμπειρία μισό και πλέον αιώνα στον τομέα και με πλήθος ιδιόκτητων εργοστασιακών μονάδων, διαθέτει ότι καλύτερο σε εξοπλισμό κατασκευής και κατεργασιών. Επιπλέον, χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά.Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα, εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση. Τα λάστιχα στεγανοποίησης είναι υψηλής ποιότητας.Ενδεικτικά επίσης, τα πάνελ της επικάλυψης μίας απλής N80 είναι από γαλβανισμένο χάλυβα και έχουν επίστρωση από ειδικό κοκκώδες υλικό για αντοχή στη φθορά (ακόμα και στις ενώσεις ή τις γωνίες).

 

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής απο την μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη στις γκαραζόπορτες,τιμές

 

Ποικιλία από προαιρετικό εξοπλισμό

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από προαιρετικό εξοπλισμό, ειδικά σχεδιασμένο για την Hörmann N80. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται παράθυρα και χερούλια, ανθρωποθυρίδες και πλαϊνές πόρτες γκαράζ, υλικά ηχομόνωσης/θερμομόνωσης, κλείδωμα 3 σημείων, λάστιχα στεγανοποίησης και πολλά άλλα αξεσουάρ.