ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

 

Συστήματα αντιστάθμισης με ελατήριο για κάθε απαίτηση.

 

Η Hormann έχει εξελίξει μία πλήρη γκάμα από συστήματα ελατηρίων για την αντιστάθμιση του βάρους του φύλλου της γκαραζόπορτας .

Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει τόσο ελατήρια έλξης όσο και ελατήρια στρέψης σε διάφορες διαμορφώσεις ώστε να υπάρχει η μέγιστη ευελιξία στην εγκατάσταση της πόρτας. Κατ’ αυτό τον τρόπο προκύπτουν οι παρακάτω τρεις διαμορφώσεις οδηγών:

 

-         Με ελατήρια έλξης

                 -Οδηγοί τύπου Ζ                                         Οδηγοί γκαραζοπορτών για όλα τα μεγέθη και όλες τισ χρήσεις,τιμές

-         Με ελατήρια στρέψης

                -Οδηγοί τύπου Ν

                -Οδηγοί τύπου  L

Τυπικά για γκαραζόπορτες διαστάσεων (ΠχΥ) μέχρι 3000 χ 2650 χρησιμοποιούνται οι οδηγοί τύπου Ζ. Για μεγαλύτερες διαστάσεις ή γκαραζόπορτα με μεγάλο βάρος χρησιμοποιούνται οι ισχυρότεροι οδηγοί τύπων N&L.

        Ελατήρια έλξης                                       Ελατήρια στρέψης

Γκαραζόπορτα οροφής με ελατήρια έλξης ,τιμές πολύσπαστη πόρτα για γκαράζΓκαραζόπορτα οροφής με ελατήρια στρέψης ,τιμές ,πόρτα για γκαράζ σπαστή

 

Ασφαλής και σίγουρη τροχιά φύλλου.

 

Γκαραζόπορτα οροφής με οδηγούς και ροδάκια όπου αντέχουν στον χρόνο και δέν κάνουν θόρυβο

 

Κάθε γκαραζόπορτα hormann διαθέτει ρυθμιζόμενα ροδάκια, ανθεκτικούς συνδέσμους ανάμεσα στα ροδάκια και τα πάνελ και ειδικά διαμορφωμένους οδηγούς ( κατακόρυφους και οριζόντιους ),όλα σχεδιασμένα για να σιγουρέψουν ότι η πόρτα δεν πρόκειται ποτέ να εκτροχιαστεί ή να δημιουργήσει άλλο πρόβλημα κατά την λειτουργία της.

Επίσης το τελείωμα των οριζόντιων οδηγών είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ασφαλίζει το φύλλο όταν η πόρτα είναι τελείως ανοιχτή .Απαιτείται πρόσθετη δύναμη για να ξεκινήσει το κλείσιμο της ,κάτι που αποτρέπει ατυχήματα και αυξάνει την ασφάλεια .Επιπλέον ,εάν η πόρτα είναι χειροκίνητη ,είναι εύκολο να καταλάβει ο χρήστης , με σιγουριά ,εάν η πόρτα έχει ασφαλίσει στην ανοιχτή θέση ,χάρη στην αλλαγμένη αίσθηση που έχει στο τέλος της διαδρομής.

 

Κάλυψη συρματόσχοινων.

 

Γκαραζόπορτα οροφής με πατέντα κάλυψης των συρματοσχοίνων για πρόσθετη ασφάλεια ,τιμές ,πόρτα για γκαράζ

 

Για πρόσθετη ασφάλεια ,τα συρματόσχοινα έχουν τοποθετηθεί σε καλυμμένες θέσεις στα πλαϊνά των φύλλων. Αυτό μειώνει την πιθανότητα ατυχήματος και προστατεύει το ίδιο το συρματόσχοινο.

 

Προστασία δακτύλων.

 

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην προστασία των δακτύλων του χρήστη. Στις συμβατικές γκαραζόπορτες ,επικίνδυνα σημεία είναι τόσο τα διάκενα των κατακόρυφων οδηγών όσο και τα τα διάκενα στις αρθρώσεις τω πάνλ.Η HORMANN φρόντισε για την μέγιστη ασφάλεια των Garagen-Sectionaltore και σε αυτά τα σημεία.

 

Γκαραζόπορτα οροφής που δίνουν μεγάλη έμφαση στην προστασία των δακτύλων,τιμές, πόρτες για γκαράζ

 

Δεν υπάρχουν επικίνδυνα για τα δάκτυλα διάκενα,

Μεταξύ φύλλου και κατακόρυφων οδηγού.

 

Γκαραζόπορτα οροφής που δίνει μεγάλη έμφαση στην προστασία των δακτύλων ,τιμές ,πόρτα γκαράζ

 

Τα πάνελ δεν αφήνουν επικίνδυνα για τα δάκτυλα διάκενα ,όπως βλέπουμε την πόρτα από την εσωτερική μεριά του γκαράζ.

 

Περιμετρική στεγανοποίηση

 

Οι γκαραζόπορτες Hormann διαθέτουν εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης ,τόσο στα πλαϊνά (κατακόρφοι οδηγοί )όσο και στο πάνω και στο κάτω μέρος του φύλλου.

 

Περιμετρική στεγανοποίηση της γκαραζόπορτας οροφής για μεγαλύτερη στεγανοποίηση,τιμές

 

Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου.

 

Περιμετρική στεγανοποίηση για στεγανοποίηση του χώρου απο όλεσ τις πλευρές ,τιμές

 

Πέρα από το να προστατεύουν από τον καιρό και την σκόνη ,τα λάστιχα στεγανοποίησης εξασφαλίζουν επίσης ότι δεν υπάρχουν διάκενα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιο τραυματισμό.

 

Στεγανοποίηση αρθρώσεων πάνελ

 

Για απόλυτη στεγανότητα ,ακόμη και οι αρθρώσεις μεταξύ των πάνελ ,διαθέτουν λάστιχο στεγανοποίησης.

 

Στεγανοποίηση ανάμεσα στα πάνελ για γκαραζόπορτες οροφής,τιμές

 

Αντισκωριακή προστασία

 

Τίποτε σε αυτές τις πόρτες δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Ενδεικτικά ,η κάσα στο κάτω μέρος πατάει σε ειδικές πλαστικές βάσεις ώστε να αποτραπεί το σκούριασμα και η φθορά της. 

 

Η κάσα στο κάτω μέρος της που πατάει στο έδαφος έχει πλαστικά τελειώματα για μεγάλη αντοχή στον χρόνο και αντισκοριακή προστασίαΑντισκοριακή προστασία στο κατωκάσι της πόρτας με πλαστικό τελείωμα

 

 

Ασφαλές κλείδωμα χειροκίνητων μοντέλων

 

Οι χειροκίνητες εκδόσεις της γκαραζόπορτας κλειδώνουν με μεγάλη ασφάλεια ,χάρη σε ένα στιβαρό μηχανισμό ο οποίος ασφαλίζει το φύλλο στους κατακόρυφους οδηγούς.

 

Μέγιστη ασφάλεια σε χεοροκίνητες γκαραζόπορτες οροφής,τιμές

 

Εύκολη εγκατάσταση ηλεκτροκίνησης

 

Μία βασική παράμετρος στον σχεδιασμό της hormann είναι η εύκολη εγκατάσταση των μηχανισμών ηλεκτροκίνησης .Για παράδειγμα ,για γκαραζόπορτες πλάτους έως 3000mm είναι δυνατή η στήριξη του μηχανισμού κίνησης κατευθείαν πάνω στο εγκάρσιο ενισχυτικό προφίλ της γκαραζόπορτας.

 

Μοτέρ για σπαστές πόρτες οροφής με ευκολία στην εγκατάσταση και αθόρυβη λειτουργία

 

Ασφάλεια

 

Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής HORMANN  είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τρόπο που να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια του χρήστη.

Αυτό εξασφαλίζετε επειδή διαθέτει :

-         αρθρώσεις μεταξύ των πάνελ που δεν αφήνουν κενά που θα προκαλούσαν τραυματισμούς στα δάκτυλα,

-         οδηγούς ακριβείας που δεν επιτρέπουν τον εκτροχιασμό των πάνελ,

-         κάλυψη συρματόσχοινων και επικίνδυνων διάκενων,

-         μηχανισμούς ελατηρίων μα συστήματα αποτροπής ανεξέλεγκτης πτώσης του φύλλου,

-         ειδική διαμόρφωση της τερματικής διαδρομής του σιδηροδρόμου ώστε το φύλλο να ‘παρκάρει’ με ασφάλεια στους οδηγούς οροφής αλλά και να απαιτείται πρόσθετη δύναμη για να ξεκινήσει το κατέβασμά του.