Τεχνικά χαρακτηριστικά για ρολλά διχτυωτά

Η κουρτίνα του ρολλού κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ8 mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1,5mm δημιουργώντας ανοίγματα σε μέγεθος που ποικίλει σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες : μεγάλο, μεσαίο και μικρό μάτι. Τα άκρα της κουρτίνας συγκρατούνται από χαλύβδινα γαλβανιζέ κανάλια οδηγών και κυλούν μέσα σε αυτά, τα οποία έχουν πάχος από 2mm έως 3mm. Το τελευταίο προφίλ (ποδιά), στο κάτω μέρος του ρολού, είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και δίνει στο ρολό μεγαλύτερη στιβαρότητα. Επίσης, έχει ενσωματωμένα stop ασφάλειας και στην περίπτωση των ρολών με ελατήρια διαθέτει πλαστικό χερούλι για την εύκολη χειροκίνητη λειτουργία.

Το ρολλό που χαρακτηρίζεται ως «Μεγάλο Μάτι», με άνοιγμα ρόμβου (17x12) cm προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους με σχετικά μεγάλου μεγέθους εμπορεύματα να προβάλλονται πίσω από αυτό. Η διαφάνεια αυτού του ρολού είναι η μέγιστη δυνατή αλλά η ασφάλεια είναι μικρότερη από άλλους τύπους. Στο «Μικρό Μάτι» το άνοιγμα του ρόμβου είναι (7x5) cm και χρησιμοποιείται σε χρυσοχοεία ή καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα. Στον τύπο αυτό η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη ενώ η αντίστοιχη μείωση της ορατότητας προς τη βιτρίνα σχετικά μικρή. Στο «Μεσαίο Μάτι», το άνοιγμα ρόμβου είναι (10x11) cm, δηλαδή ανάμεσα στις δύο προηγούμενες κατηγορίες προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, διατηρώντας τα επίπεδα ασφάλειας και διαφάνειας ανάμεσα στους δύο προηγούμενους τύπους.

Ρολά διχτυωτά: ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ

Ρολό διχτυωτό μικρό μάτι κατάληλο για καταστήματα όπου η ασφάλεια και η αισθητική συμβαδίζουν,τιμέςΡολά ασφαλείας για καταστήματα όπου η ασφάλεια αλλά και η προβολή των προιώντων είναι μεγάλη τιμές Ρολό διχτυωτό μεγάλο μάτι για καταστήματα και χώρους όπου η ασφάλεια και η αισθητική συμβαδίζουν,τιμές

ρολλά ασφαλείας διχτυωτά σε οικονομικές τιμές για την προστασία καταστημάτωνρολλά μαγαζιών ασφαλείας