Τεχνικά χαρακτηριστικά ρολλών κλειστού τύπου

Τα ρολλά αυτά έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Τα συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος, την μόνωση και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα  γαλβανιζέ που διαμορφώνεται σε κατάλληλο προφίλ με ψυχρή διαμόρφωση σε ειδική μηχανή με ράουλα. Αυτά τα προφίλ αρθρώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ρολλό και μπορούν να τυλιχθούν σε άξονα με κατάλληλο μηχανισμό κίνησης. Το πάχος της λαμαρίνας ποικίλει από 0,6mm έως 1,5 mm ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού ενώ το πάχος του γαλβανίσματος είναι 275 gr/m2.

ρολλά κλειστού τύπου σε οικονομικές τιμές βιομηχανικες πορτες με ρολλα βαρεου τυπου σε προσιτες τιμες

Ενισχυμένη ποδιά : το τελευταίο προφίλ στα ρολλά ασφαλείας είναι ενισχυμένο ώστε να δίνει στιβαρότητα σε ολόκληρο το ρολλό. Δυνατότητα τοποθέτησης στο κάτω μέρος του ρολλού κλειδαριών που το καθιστούν πρακτικά απαραβίαστο. Τοποθέτηση ειδικού στεγανωτικού λάστιχου στο κάτω μέρος του ρολλού και στο σημείο επαφής του με το πάτωμα. Τα φύλλα του κλειστού ρολλού  φέρουν στις άκρες του ειδικά πλαστικά από πολυαμίδιο προκειμένου να επιτυγχάνεται η αθόρυβη λειτουργία του ρολλού και η μειωμένη τριβή κατά τη λειτουργία του.

                 ΟΔΗΓΟΙ ΡΟΛΩΝ ΠΟΔΙΑ ΡΟΛΩΝ

Οδηγοί ρολων με λάστιχο και βουρτσάκι για μεγαλήτερη ασφάλειαΠοδιά ρολών ενισχυμένη για μεγαλήτερη ασφάλεια ,με λάστιχο στο κάτω μέρος της

Οι σημαίες των ρολλών είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένη λαμαρίνα με διαστάσεις που ποικίλουν από 20x20 ως 55x55 εκατοστά ανάλογα με τις διαστάσεις και το είδος του ρολλού και πάχος υλικού 2-3mm. Οι σημαίες των ρολλών κλειστού τύπου με κεντρικά μοτέρ φέρουν ειδικά στηρίγματα για τον άξονα, τα οποία επιτρέπουν την ευκολότερη ρύθμιση του καθώς μπορούν να ρυθμιστούν και στις δύο διευθύνσεις ώστε να επιτυγχάνεται η ιδανική θέση. 

Ένα μηχανικό stop είναι κατάλληλα τοποθετημένο στο επάνω μέρος του κάθε οδηγού ώστε να προστατεύει το ρολλό από την έξοδο του από τους οδηγούς, όταν αυτό ανοίγει. 

Μεντεσέδες με επένδυση από PVC. Η κουρτίνα του ρολού προσαρμόζεται πάνω στον άξονα μέσω ειδικών μεντεσέδων οι οποίοι είναι επενδεδυμένοι με ειδικό λάστιχο PVC προκειμένου να επιτυγχάνεται η κατά το δυνατόν αθόρυβη και χωρίς τραυματισμούς λειτουργία του ρολλού. 

Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών αγκυρίων στα άκρα των προφίλ των κλειστών ρολλών από γαλβανισμένη λαμαρίνα όταν οι διαστάσεις του ανοίγματος είναι μεγάλες και όταν οι απαιτήσεις σε ανεμοπίεση είναι σημαντικές. 

Τα άκρα του ρολλού συγκρατούνται από χαλύβδινα γαλβανιζέ κανάλια οδηγών και κυλούν επάνω σε αυτά. Οι οδηγοί φέρουν ενσωματωμένα στεγανωτικά λάστιχα που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία, τη διείσδυση του αέρα και παρέχουν εξαιρετική μόνωση.

ρολα γκαραζοπορτες ασφαλειας

Ρολά κλειστού τύπου

Κατάλληλα για καταστήματα, γκαράζ, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ. Προσφέρονται σε πολλούς χρωματισμούς ηλεκτροστατικής βαφής. Οι οδηγοί διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκια, που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

 

                          ΤΟΜΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ