Επιλέξτε ρολλά ασφαλείας για την μέγιστη ασφάλεια

28/06/2011 15:22

Τα ποσοστά εγκληματικότητας έχουν προκαλέσει αύξηση στο ποσοστό των ανθρώπων που ανησυχούν για την ασφάλεια των σπιτιών τους και γενικά οποιονδήποτε περιουσιακό επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο κατέχουν. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι από τα πιο τρωτά σημεία κάθε τυπού οικίας. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών σήμερα ανησυχούν σχετικά με τις οικιακές παραβιάσεις καθώς και άλλα προβλήματα που έχουν να ανιμετωπίσουν σήμερα όπως ληστείες και ξυλοδαρμούς. Ένας ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής θέλει να κάνει το παν για να προστατέψει την οικογένειά του και ό,τι έχει στην κατοχή του. Μια καλή στρατηγική είναι να βρει έναν τρόπο για να στηρίξει τα αδύναμα σημεία του σπιτιού του.

Τα παντζούρια χρησιμοποιούνται από παλιά για να προστατέψουν τα παράθυρα ενός σπιτιού. Τις περισσότερες φορές για να ελέγξουν το φως που μπαίνει μέσα στο σπίτι. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον αέρα και να κοντρολάρουν τα σχέδια. Ο εφευρέτης αυτού του συγκεκριμένου κομματιού του σπιτιού δεν σκέφτηκε σχεδόν καθόλου το θέμα της ασφάλειας. Μπορεί να σκέφτηκε ότι έπρεπε να προφυλάξει το σπίτι από περιστασιακά αντικείμενα αλλά δεν ανησύχησε για το πώς θα κρατήσει τους κλέφτες έξω από το σπίτι. Οι κλειδαριές των παραθύρων και των πορτών αρκούσαν. Όταν τα παντζούρια εφευρέθηκαν, ο μέσος ένοικος ενός σπιτιού δεν ανησυχούσε για την προστασία του σπιτιού του. 

Ο μοντέρνος κόσμος είναι όμως εντελώς διαφορετικός από τον κόσμο των ανθρώπων τότε που εφευρέθηκαν τα παντζούρια. Σήμερα οι διαρρήκτες σπάνε τα παντζούρια για να εισβάλουν στο σπίτι, αν ειδικά το σπίτι έχει τρωτά σημεία. Μπορούν ακόμα και να κλωτσήσουν ή να παραβιάσουν με ένα λόστο την κυρία πόρτα για να την σπάσουν. Καμία λύση δεν μπορεί να αποτρέψει ολοκληρωτικά αυτές τις εισβολές αλλά τα παντζούρια με ρολλά ασφαλείας βαρέου τύπου μπορούν να λειτουργήσουν ως ελλειπτικοί αμυντικοί μηχανισμοί. Σε αντίθεση με τα στάνταρντ παντζούρια, τα παντζούρια με ρολλά κατασκευάζονται από μέταλλο. Το μετάλλο που διαλέγουν είναι συνήθως ανθεκτικό, χοντρό μέταλλο τα οποία αντιστέκονται στην πίεση μιας εισβολής με λοστό ή με μεταλλικό αντικείμενο. Ο ηλεκτροκίνητος μηχανισμός ο οποίος χρησιμοποιείται για να ανεβάσει και να κατεβάσει το ρολλό, χρησιμοποιεί περισσότερη δύναμη από ό,τι μπορούν να παράγουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ένας κλέφτης δεν μπορεί έτσι απλά να σηκώσει ή να σχίσει ένα ρολλό όσο εκείνο είναι κατάλληλα ασφαλισμένο.   

Όταν ένα ρολλό ασφαλείας χρησιμοποιείτε σε συνδιασμό με άλλα συστήματα ασφαλείας όπως ισχυρές κλειδαριές και αντικλεπτικά συστήματα, αυτά κάνουν ένα σπίτι ή ένα κτίριο λιγότερο στόχο για τους κλέφτες. Αν η εγκατάσταση έχει γίνει σωστά, τα ρολλά μπορούν επίσης να είναι περισσότερο αδιάρρηκτα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν (όπως τα παντζούρια) .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε το κατάλληλο ρολλό για την περίπτωσή σας.

Back

 

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 211.800.0210